שמלות כלה למכירה

השמלה של נועה צור

5000 ₪

9500 ₪

שמלת כלה בתפירה אישית אצל תופרת, בגזרת מחוך עם חצאית מבד נשפך ולא נפוח. כל העיצוב (החריזה והתפירה) זו עבודת יד.

מעצב השמלה

נעמה הנדל

מצב השמלה

כמו חדשה

מידות הכלה

גובה הכלה

174 ס"מ

מידת מכנסיים

42

מידת חזייה

C

פרטי איסוף

איזור איסוף

עיר איסוף

כפר טרומן

פרטי התקשרות

שם הכלה

נועה צור

טלפון

0546925503

דוא"ל

noazur03@gmail.com

שמלות כלה נוספות

תפריט נגישות

הפרטיות שלך חשובה לנו

באתר "ריברייד" אנו אוספים את פרטיך (שם, טלפון, אימייל ופרטי שמלה) לצורך תיאום פגישות, פרסום שמלה למכירה ומתן שירות אישי. המידע נשמר בצורה מאובטחת ולא יועבר לצדדים שלישיים אלא לצורך מתן השירות או על פי החוק. באפשרותך לעיין, לתקן או לבקש מחיקה של פרטיך בכל עת.

לידיעתך, באתר זה אנו משתמשים בקבצי מידע ("Cookies") ובכלים צד שלישי לאיסוף נתונים (Google Ads, Google Analytics, Facebook Pixel וכד') לצרכים שונים, וביניהם שיפור חווית המשתמשים והשימוש באתר והתאמת מסרים ותכנים פרסומיים עבורך.

הכניסה לאתר והשימוש בו מהווים הסכמתך לשימוש בקבצי מידע אלו, לאפיון השימוש שלך באתר באמצעותם, ולטובת פרסום ושירות מותאמים אישית בידי החברה ו/או הצדדים הפועלים בשיתוף פעולה עימה או עבורה.

ניתן לקרוא את מדיניות הפרטיות המלאה בעמוד מדיניות פרטיות.