שמלות כלה למכירה

השמלה של ארבל ברר

6000 ₪

8000 ₪

מוכרת שמלת כלה דגם 'קיארה' של המעצבת ענבר פריימן
נלבשה פעם אחת, עברה ניקוי יבש (כמו חדשה)
עברה התאמה אישית של כיסוי מקדימה וסגירה מאחורה,
יש אפשרות לקצר שרוולים, לפתוח מאחורה, למלא חורים מאחורה מצבע גוף לצבע לבן חלבי, או להוריד את המילוי שיש מקדימה
כוללת מחטב פנימי לבטן ורגליים, פתח לפיפי מבלי להוריד את כולה,

מעצב השמלה

ענבר פריימן

מצב השמלה

כמו חדשה

מידות הכלה

גובה הכלה

1.60 ס"מ

מידת מכנסיים

38

מידת חזייה

DD

פרטי איסוף

איזור איסוף

עיר איסוף

יד בנימין

פרטי התקשרות

שם הכלה

ארבל ברר

טלפון

0584022231

דוא"ל

arbel1999@gmail.com

שמלות כלה נוספות

תפריט נגישות

הפרטיות שלך חשובה לנו

באתר "ריברייד" אנו אוספים את פרטיך (שם, טלפון, אימייל ופרטי שמלה) לצורך תיאום פגישות, פרסום שמלה למכירה ומתן שירות אישי. המידע נשמר בצורה מאובטחת ולא יועבר לצדדים שלישיים אלא לצורך מתן השירות או על פי החוק. באפשרותך לעיין, לתקן או לבקש מחיקה של פרטיך בכל עת.

לידיעתך, באתר זה אנו משתמשים בקבצי מידע ("Cookies") ובכלים צד שלישי לאיסוף נתונים (Google Ads, Google Analytics, Facebook Pixel וכד') לצרכים שונים, וביניהם שיפור חווית המשתמשים והשימוש באתר והתאמת מסרים ותכנים פרסומיים עבורך.

הכניסה לאתר והשימוש בו מהווים הסכמתך לשימוש בקבצי מידע אלו, לאפיון השימוש שלך באתר באמצעותם, ולטובת פרסום ושירות מותאמים אישית בידי החברה ו/או הצדדים הפועלים בשיתוף פעולה עימה או עבורה.

ניתן לקרוא את מדיניות הפרטיות המלאה בעמוד מדיניות פרטיות.